Dienomis dar turiu laisvų valandų, todėl kviečiu apsispręsti norinčius mokytis žymiai pigiau, negu vakare.

Iki 17 val. tipinės trukmės pamoka (1 val.) duetu lankantiems kainuos tik po 25 Lt, o individualiai – 40. Žinau, jog kruopštūs, suinteresuoti žmonės dviese gali mokytis labai efektyviai, tam pakanka vienos pamokos per savaitę, todėl ir siūlau pataupyti pinigus asmeninės iniciatyvos, energijos ir galimybės daugiau groti namuose dėka.

Jei nori mokytis, bet neįkalbi draugų gitaros pamokų lankyti kartu, vistiek kreipkis – padėsiu susirasti padorų kompanijoną. Galimos ir didesnės (= pigesnės) grupės, tačiau turėk omeny, kad jas sunkiau suvaldyti, išlaikyti nesubyrėjus.

Vakariniai užsiėmimai tapo deficitu, priimti galėčiau tik tuo atveju, jei kažkurį vakarą į pamoką neatvyktų vienas iš dabartinių mokinių. Kadangi „paskutinės minutės“ grafiko nesuplanuosi, siūlau rimtai paieškoti laiko dieną. Dienos ilgesnės nei vakarai, jos pasiduoda planavimui ir, svarbiausia, dieninės pamokos neatima laiko, kurį galėtum skirti savo šeimai. Ateisiantiems „pietų“ pažadu sutepti sumuštinį, pagirdyti kava/arbata (tam reikalui yra virtuvėlė).

Primenu: veiksmas vyksta Vilniuje, Žirmūnuose, specialiai tam skirtoje šiltoje studijoje. Call now! 😉

P.S. O šiuo klipu noriu padrąsinti tuos, kas dar abejoja ar savo mažomis rankoms įstengs reikiamai nuspausti stygas. Medeina, ačiū už nuorodą! 😀

[youtube=